Let op: vanwege het broedseizoen kunnen we in de periode van 1 maart t/m 15 juni geen wandelingen organiseren

Boerderijwandeling

Na een rondleiding op de alpaca boerderij gaan we wandelen door de oer-Hollandse polders. Tijdens de wandeling vertellen we allerlei leuks over de alpaca’s en de omgeving. Uiteraard mag je de alpaca’s aaien en uit de hand voeren.

Boswandeling

Geniet tijdens het wandelen met onze alpaca’s van de unieke natuur van het Heilooërbos. Luister naar de historische verhalen over deze omgeving en leuke weetjes over de alpaca’s. Kom in contact met de alpaca’s door ze te aaien en met de hand te voeren.

Strandwandeling

Heerlijk uitwaaien op het strand tijdens een hilarische en prachtige strandwandeling met alpaca’s. We vertellen je allerlei leuke weetjes, je krijgt de mogelijkheid om de alpaca’s te aaien en om ze uit je hand te laten eten.

High Tea

Na een rondleiding op de boerderij stellen we onze alpaca’s aan je voor. Iedereen krijgt brokjes die ze aan de alpaca’s mogen voeren. Ook is er de kans om een alpaca te knuffelen. Daarnaast serveren we een soepje/gazpacho, een 3-delige etagère en is er onbeperkt koffie en thee beschikbaar.

Feed & Greet

Kom op onze alpaca boerderij kennismaken met onze alpaca’s. Na een korte rondleiding en een introductie van de alpaca’s krijg je de kans om een alpaca te aaien en uit de hand te voeren.

Groepsuitjes

Met een besloten groep een van onze alpaca activiteiten reserveren

Teambuilding

Onder begeleiding van twee professionele trainers met alpaca’s beleefd jouw team een onvergetelijke en plezierige dag met diepgang.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]

Fijn dat je er bent! Wij, en derde partijen maken gebruik van cookies. Deze gebruiken we voor het bijhouden van statistieken zoals Google Analytics.