Welkom op de Alpaca Eco Farm!

Boek nu een van onze alpaca activiteiten

Onze Alpaca activiteiten

Video abspielen

Wandeling

Video abspielen

High Tea

Video abspielen

Feed & Greet

Teambuilding

Onder begeleiding van twee professionele trainers met alpaca’s beleeft jouw team een onvergetelijke en plezierige dag met diepgang.

Groepsuitjes

Met een besloten groep een van onze alpaca activiteiten reserveren. Kies een van onze Wandelingen, een High Tea of een Feed & Greet.

Onze alpaca's

Don Juan

Don Juan aka “The ladies man” is de leider van de kudde en een echte charmeur. Met een uitgebreide snuffel checkt hij alle nieuwkomers. Beschermt hij de groep of is hij je aan het inpalmen met zijn charme offensief?

Zorro

Zorro is chiller dan chill. Hij ziet er best stoer uit maar is soms een beetje verlegen en onhandig. Deze vriendelijke alpaca doet alles op het gemakje en neemt vaak in de middag een extra siësta.

Carlos

De nieuwsgierige Carlos doet precies waar hij zin in heeft, want hij is lekker eigenwijs! Zo is hij al meerdere keren onze woonkamer binnengewandeld.

Patron

Een levende knuffelbeer met een hart van goud. Patron is de knapste alpaca van de kudde en zeker niet de stoerste. Een zachtaardige allemans vriend, dat is hij zeker wel!

Nacho

Nacho is de gekste alpaca van de kudde. Hij is namelijk heel vrolijk en ondeugend. Met Nacho om je heen gebeurt er altijd iets grappigs. Ook springt hij vaak letterlijk een gat in de lucht.

Pablo

De kleinste en schattigste van het stel. Pablo staat onderaan in de pikorde en dat vindt hij helemaal prima. Een leven zonder verplichtingen bevalt hem hartstikke goed. Maar kijk uit, want hij is een echte hartendief!