Boerderijwandeling

Wil je weten hoe het is om een alpaca uit te laten? Kom met ons mee wandelen! Na een welkomstdrankje en -hapje, gaan we samen met de alpaca’s op pad. Met de duinen op de achtergrond, lopen we door het oer-Hollandse polderlandschap naar de molen, met in het voorjaar tal van fel gekleurde bollenvelden. Een prachtig uitzicht is gegarandeerd – perfect voor foto’s! Tijdens de wandeling vertellen we je allerlei weetjes over de alpaca’s en krijg je uitgebreid de tijd om de alpaca’s te voeren en te aaien. De alpaca’s hebben er al zin in, jij ook? 

Kledingadvies voor de Alpaca boerderijwandeling

We lopen door een weiland over onverharde paden. Het gras kan nat en lang zijn, dus zorg voor goed schoeisel. Daarnaast kan het hard waaien, dus het is aan te raden een wind- en waterdichte jas mee te nemen.

Winter/ Voorjaar:

  • Laarzen of wandelschoenen
  • Water- en winddichte jas
  • Muts, Sjaal en Handschoenen

Zomer:

  • Wandelschoenen
  • Pet/ Hoed
  • Zonnebrandcrème
  • Flesje water

Let op:

  • Wandelen op slippers is op eigen risico. De alpaca heeft (scherpe) nagels die je kunnen bezeren.
  • We lopen over onverharde paden, dus niet geschikt voor kinderwagens of rolstoelen. 
  • Bij echt slecht weer kunnen we de wandeling verzetten of bieden we een binnenprogramma aan in de vorm van een feed & greet. Voor het resterende bedrag van €15,50 krijg je een tegoedbon toegestuurd via de mail. Met de bon kan je een nieuwe activiteit boeken of je kan het bedrag besteden in ons winkeltje. 

Leeftijdsgebonden regels voor een veilige Alpaca boerderijwandeling

Het is niet aan te raden om jonge kinderen mee te nemen op een wandeling met alpaca’s vanwege de duur van de wandeling en de soms moeilijk begaanbare grond. We lopen over onverharde paden, dus niet geschikt voor kinderwagens. Voor jonge kinderen is de feed & greet erg geschikt. Mocht je er toch voor kiezen om een kind mee te nemen, dan gelden de volgende regels:
LeeftijdRegels
Kinderen t/m 3 jaar Gratis, U dient het kind te vermelden tijdens het inschrijven onder ‘’Opmerking toevoegen’’.
Alle kinderen t/m 13 jaarKinderen tot en met 13 jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Kinderen t/m 3 jaar

Gratis, U dient het kind te vermelden tijdens het inschrijven onder ‘’Opmerking toevoegen’’.

Alle kinderen t/m 13 jaar

Kinderen tot en met 13 jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Het wandelen met Alpaca's op de boerderij annuleren

Onze Alpaca’s houden niet van wandelen in harde regen, sneeuw, hagel, harde wind of onweer. In deze uitzonderlijke gevallen bieden we een binnenprogramma aan in de vorm van een feed & greet. Voor het resterende bedrag van €15,50 sturen we je een tegoedbon toe via de mail. De bon kan je gebruiken voor het boeken van een andere activiteit of je kan het bedrag besteden in ons winkeltje. Geef bij de reservering je contactgegevens op, zodat wij je kunnen benaderen, mocht het nodig zijn.

Mocht je willen annuleren dan kan dit door ons te bellen of te mailen. We maken gebruik van de volgende annuleringsregeling:

Aantal dagenVoorwaarden
Tot 7 dagenGratis annuleren
Tot 3 dagenOntvangt u een code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Binnen 3 dagen Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.
Annuleren tot 3 dagen
Gratis annuleren
Annuleren tot 3 dagen
Ontvangt u code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Annuleren binnen 3 dagen
Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

Ook leuk om te doen!

Boerderijwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding

Boerderijwandeling

Boswandeling

Strandwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding