Feed & Greet

Wil jij alpaca’s knuffelen en voeren uit de hand? Dan is de Feed & Greet echt iets voor jou! We stellen jullie voor aan onze alpaca’s, vertellen allerlei leuke weetjes en verhalen over hen en beantwoorden al jullie vragen. Van onze zachtaardige (en zeer charmante) Don Juan tot onze vrolijke (en een tikje ondeugende) Nacho. Kortom kom je tijdens deze activiteit echt even in contact met onze alpaca’s. Maak zo veel selfies als je wilt! Je zult nog lang genieten van je favoriet, want je krijgt een cadeau mee die dat mogelijk maakt…

Kledingadvies voor de Alpaca Feed & Greet

Als het weer het toelaat wordt de Feed & Greet buiten gegeven vanwege het prachtige uitzicht. Let op: Aan de kunst kan het hard waaien dus neem warme kleding mee. Bij slecht weer is er ook de mogelijkheid om de Feed & Greet in onze sfeervolle stal te houden. Doe kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op jouw voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn. Bescherm uzelf in de zomer tegen de zon met een Pet/Hoed en smeer uzelf in met zonnebrandcrème.

De Alpaca Feed & Greet annuleren

Mocht u willen annuleren dan kan dit door ons te bellen of te mailen. We maken gebruik van de volgende annuleringsregeling:

Aantal dagenVoorwaarden
Tot 7 dagenGratis annuleren
Tot 3 dagenOntvangt u een code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Binnen 3 dagen Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.
Annuleren tot 3 dagen
Gratis annuleren
Annuleren tot 3 dagen
Ontvangt u code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Annuleren binnen 3 dagen
Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

Ook leuk om te doen!

Boerderijwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding

Boerderijwandeling

Boswandeling

Strandwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding