High Tea

Deel je lunchmoment met onze lieve alpaca’s! Tijdens onze high tea tussen de alpaca’s vertellen wij allerlei leuke weetjes over de alpaca. Ook krijg je uitgebreid de tijd om de alpaca’s te voeren en te aaien – een uniek fotomoment. Daarnaast serveren we een 3-delige etagère (sandwich assortiment, versgebakken lekkernijen, divers fruit) en onbeperkt koffie en thee. Geniet van het mooie uitzicht terwijl de alpaca’s rond je tafel snuffelen. 

 

Heb jij, of iemand van je gezelschap, een voedselallergie? Dit kan je aangeven in het opmerkingenveld wanneer je boekt via onze website.

N.B. Wij bieden geen veganistisch menu aan. 

Kledingadvies voor de Alpaca High Tea

De high tea vindt plaats in onze (verwarmde) tuinkamer/serre.

Op een zonnige dag raden we aan een zonnebril of pet/hoed te dragen en jezelf in te smeren met zonnebrandcrème.

Op een koude dag raden we aan je warm te kleden. Ondanks dat de tuinkamer verwarmd is, kan het in de wintermaanden fris zijn. 

We raden aan kleding en schoenen te dragen die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op je voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn.

De Alpaca High Tea annuleren

Mocht u willen annuleren dan kan dit door ons te bellen of te mailen. We maken gebruik van de volgende annuleringsregeling:
Aantal dagenVoorwaarden
Tot 7 dagenGratis annuleren
Tot 3 dagenOntvangt u een code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Binnen 3 dagen Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.
Annuleren tot 3 dagen
Gratis annuleren
Annuleren tot 3 dagen
Ontvangt u code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Annuleren binnen 3 dagen
Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

Ook leuk om te doen!

Boerderijwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding

Boerderijwandeling

Boswandeling

Strandwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding