High Tea

Tijdens onze High Tea tussen de alpaca’s vertellen wij allerlei leuke weetjes over de alpaca. Ook krijgt u de kans om een alpaca te knuffelen en met de hand te voeren. Daarnaast serveren we een soepje/gazpacho, geniet u per twee personen van een 3-delige etagère (Hartige hapjes: Quiche, verschillende club sandwiches, chips/ Zoete lekkernijen: scones, brownies, soesjes/ Divers fruit) en onbeperkt lekkere koffie en thee. We sluiten af met een quiz!

Kledingadvies voor de Alpaca High Tea

Als het weer het toelaat wordt de High Tea buiten gegeven vanwege het prachtige uitzicht.
Let op: Aan de kust kan het hard waaien dus neem warme kleding mee.
Bij slecht weer is er ook de mogelijkheid om de High Tea in onze sfeervolle stal te houden. Doe kleding en schoenen aan die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op jouw voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn. Bescherm uzelf in de zomer tegen de zon met een Pet/Hoed en smeer uzelf in met Zonnebrandcrème.

De Alpaca High Tea annuleren

Mocht u willen annuleren dan kan dit door ons te bellen of te mailen. We maken gebruik van de volgende annuleringsregeling:
Aantal dagenVoorwaarden
Tot 7 dagenGratis annuleren
Tot 3 dagenOntvangt u een code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Binnen 3 dagen Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.
Annuleren tot 3 dagen
Gratis annuleren
Annuleren tot 3 dagen
Ontvangt u code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Annuleren binnen 3 dagen
Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

Ook leuk om te doen!

Boerderijwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding

Boerderijwandeling

Boswandeling

Strandwandeling

High Tea

Feed & Greet

Groepsuitjes

Teambuilding