Dinner Soup

Deel je soepmoment met onze lieve alpaca’s! Tijdens onze soep diner tussen de alpaca’s vertellen wij allerlei leuke weetjes over de alpaca. Ook krijg je uitgebreid de tijd om de alpaca’s te voeren en te aaien – een uniek fotomoment. Daarnaast serveren we een vegetarische snert soep of tomatensoep met broodjes, tapenade en andere dippers. Verder wordt er onbeperkt koffie en thee geschonken. Geniet van het mooie uitzicht terwijl de alpaca’s rond je tafel snuffelen. Heb jij, of iemand van je gezelschap, een voedselallergie? Dit kan je aangeven in het opmerkingenveld wanneer je boekt via onze website. 

Let op: In het opmerkingenveld kunt u aangeven hoeveel personen snert of tomatensoep willen. Wij kunnen een glutenvrij of lactosevrij dieet aanbieden. Als je wilt dat we hier rekening mee houden dan kunt u dit aangeven in het opmerkingenveld tijdens de boeking.

Let op: Deze activiteit is alleen te boeken in de maanden november t/m maart.

Kledingadvies voor de Alpaca Dinner Soup

De Dinner Soup vindt plaats in onze (verwarmde) tuinkamer/serre.

Op een zonnige dag raden we aan een zonnebril of pet/hoed te dragen en jezelf in te smeren met zonnebrandcrème.

Op een koude dag raden we aan je warm te kleden. Ondanks dat de tuinkamer verwarmd is, kan het in de wintermaanden fris zijn. 

We raden aan kleding en schoenen te dragen die vies mogen worden. Slippers of open schoeisel wordt afgeraden omdat de alpaca’s per ongeluk op je voet kunnen staan. Ze hebben net als een hond eeltkussens onder hun poten, maar de nagels kunnen scherp zijn.

De Alpaca Dinner Soup annuleren

Annuleren binnen 48 uur moet telefonisch. We maken gebruik van de volgende annuleringsregeling:

Dagen

Regels

Meer dan 7 dagen​ van te voren

Gratis annuleren​

Binnen 3 en 7 dagen

Ontvangt u een code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.​

Minder dan 3 dagen ​van te voren

Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd. ​
Annuleren tot 3 dagen
Gratis annuleren
Annuleren tot 3 dagen
Ontvangt u code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.
Annuleren binnen 3 dagen
Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

Meer dan 7 dagen van te voren annuleren
Gratis annuleren

Binnen 3 en 7 dagen annuleren
Ontvangt u een code t.w.v. 50% van het aankoopbedrag.​

Minder dan 3 dagen van te voren annuleren
Helaas zijn wij genoodzaakt om de volledige kosten in rekening te brengen wanneer er binnen 72 uur voor aanvang wordt geannuleerd. ​